Kirjoittajasta

Tähän blogiin kirjoittaa nelikymppinen, pääkaupunkiseudulla asuva feminiininen lesbo. Harrastan hyvän ruoan ja juoman lisäksi kirjoittamista ja aktiivista someilua. Blogini käsittelee lesbosuhteita ja -seksiä. En ole opiskellut seksologiaa taikka perehtynyt asiaan ammatillisessa mielessä, mutta minulla on taipumus perehtyä perusteellisesti asioihin, joista olen kiinnostunut. Hyvä seksi on yksi niistä.

Kirjoitan naisten välisen seksin eri osa-alueista omistamani kirjallisuuden ja verkosta löytyvän materiaalin pohjalta, luottaen aiheesta jo kirjoittaneiden ammattilaisten koulutukseen ja kokemukseen sekä heidän antamiinsa vinkkeihin ja ohjeisiin. Kunnioitan suuresti näitä naisia, jotka erityisesti Yhdysvalloissa ovat tehneet pioneerityötä naisten väliseen seksiin liittyvän tiedon levittämiseksi jo 1980-luvulta alkaen. Englanninkielistä materiaalia, jota voin hyödyntää, onkin heidän ansiostaan suhteellisen paljon, tai ainakin riittävästi tässä vaiheessa.

En saa blogistani tuloja ja kyseessä on puhtaasti vain harrastus. Näin ollen olen myös vapaa kirjoittamaan siitä mistä haluan. Tavoitteenani on kuitenkin, paitsi kasvattaa omaa ymmärrystäni aiheesta, myös ehkä samalla auttaa muitakin naisista pitäviä naisia parantamaan omaa seksielämäänsä tarjoamalla tietoa ja ideoita niistä asioista, joita omassa elämässä tai kirjallisuudessa on tullut vastaan.

Termeistä: Viljelen blogissani paljon sanaa "lesboseksi". Tarkoitan sillä naisten välistä seksiä, riippumatta siitä, ovatko osapuolet identiteetiltään lesboja, biseksuaaleja vai bi-curious naisia. Sana "lesbo" ei siis viittaa tässä yhteydessä seksuaaliseen identiteettiin.
Sanalla "homoseksi" tarkoitan vastaavasti miesten välistä seksiä ja "heteroseksillä" miehen ja naisen välistä seksiä.

Mikäli sinulla on toivomuksia blogikirjoituksen aiheiksi, palautetta tai kommentteja, yhteyttä voi ottaa suoraan osoitteeseen:


PS. Kuten aika moni muukin samoista aiheista kirjoittava, käytän pseudonyymiä blogissani.

PS 2. Transnaisten kanssa suhteesa oleville löytyy tietoa Transtukipisteen sivuilta. Lesboseksiä koskevista oppaista aihetta on kattavimmin käsitellyt Girl Sex 101.

Naisen Hehku myös: