torstai 14. huhtikuuta 2016

Kysely: Mistä löysit viimeisimmän sokkotreffiseuralaisesi?

Uusin kysely, sarjassaan toinen, koskee tällä kertaa nettideittailua. Eli minua ja varmaan monia muitakin kiinnostaisi tietää mistä löytyy deittiseuraa suomalaiselle naista etsivälle naiselle. Jos siis olet naisista pitävä nainen, joka on käyttänyt deittipalveluja tai nettiä deittailumielessä 2010-luvulla, olisi kiva tietää mistä löysit viimeisimmän naispuolisen sokkodeittisi.

Omia veikkauksia suosituimmiksi palveluiksi ovat Tinder, Qruiser, Suomi24 Treffit, Deitti.net, Facebookin sateenkaariryhmät, OkCupid, ehkä jopa uusin tulokas Her, tai Match.com.

Valitettavasti blogisivun kehystä (jossa kyselytkin ovat) ei näytetä kaikissa mobiiliselaimissa oletusarvoisesti, joten valitse sivun täysversio voidaksesi vastata kyselyyn.

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen :) Raportoin tuloksista täällä, kunhan vastauksia on tullut riittävästi.

Ps. Tuloksia ensimmäisestä kyselystä, joka koski seurustelukumppanin löytämistä yleisemminkin, on tulossa. Sen voin kertoa jo nyt, että nettideittailu vei voiton, sillä 35,7 % kyselyyn vastanneista löysi viimeisimmän kumppaninsa netistä. Niinpä pyrin seuraavaksi tarttumaan suhteellisen paljon opiskeluakin vaativaan ja laajaan aiheeseen nimeltä nettideittailu.


3 kommenttia:

 1. Miten tuohon kyselyyn pääsee vastaamaan :D

  VastaaPoista
 2. niin ja olisiko vinkata facebookin sateenkaariryhmiä? T.Hanna

  VastaaPoista
 3. Kysely löytyy samasta sivupalkista sivun oikeassa reunassa kuin blogiarkisto (linkit vanhempiin blogikirjoituksiin) ja tunnisteetkin. Ylimpänä vaan.
  Sivupalkki ei tosin valitettavasti näy kaikissa mobiiliselaimissa :(

  Vinkkinä ryhmiin liittyen voin sanoa sen, että kyse on usein salaisista ryhmistä. Mikä on ymmärrettävää, koska jotkut voivat olla kaapissakin ja ryhmään kuulumisen ei välttämättä haluta näkyvän kaikille.

  Eli vinkkinä: kannattaa kysellä joltain fb:ssä aktiivilta HLBT-kaverilta mahtaisiko hän olla jonkin sellaisen ryhmän jäsen, koska salaisiin ryhmiin ei pääse jäseneksi muuten kuin oman fb-kaverin kutsusta.

  VastaaPoista