lauantai 14. maaliskuuta 2015

Nautintoon sormin ja käsin

Kuva: Pixgood.com

Yksi tavallisimmista ja yksinkertaisimmista tavoista tuottaa nautintoa kumppanille on luonnollisesti käsin hyväileminen. Siihen ei tarvita välineitä ja sormet soveltuvat erittäin hyvin myös seksuaalisen nautinnon tuottamiseen.

Tälle seksin harrastamisen tavalle ei omasta mielestäni ole olemassa yhtä hyvää termiä ja aihe on perinteisessä aikuisille suunnatuissa seksioppaissa suhteellisen vähän käsitelty muutenkin. 80-luvun seksivalistuksessa, jota minäkin koulussa sain, puhuttiin pettingistä. Luonnollisestikin heteroseksin näkökulmasta yhdynnästä poikkeavana toimintana. Samaa termiä petting, eli hyväilyseksi käytetään edelleenkin.

Väestöliiton määritelmä pettingille on seuraava:

"Petting on seksiä ilman yhdyntää. Toisin sanoen se on mm. kiihottavia suudelmia, hyväilyjä vaatteiden päältä ja alta, kumppanin tyydyttämistä käsin tai suuseksillä. Kyseessä on siis sellainen toiminta, minkä molemmat haluavat jakaa ja mihin tuntevat valmiutensa olevan kunnossa. Toimintaa voidaan kuvata myös rakasteluna ilman yhdyntää. Petting voi johtaa orgasmiin."

Koska petting terminä kattaa myös suudelmat ja suuseksin, ja tarkoitukseni on kirjoittaa tässä postauksessa sormin ja käsin hyväilystä, petting ei oikein sovi postauksen otsikoksi. Lukemissani seksioppaissa, jotka on suunnattu aikuisille, puhutaan molemminpuolisesta masturboinnista (mutual masturbation), sormettamisesta (fingering, finger-ficking, finger banging, finger blasting) ja "käsitöistä" (hand job) tilanteesta riippuen. Hyviä termejä, joiden merkitys poikkeaa hieman toisistaan. Koska myös lähden siitä, että tämän postauksen lukija on aikuinen nainen, jonka klitorista ja/tai vaginaa on joskus sormin stimuloitu, tai hänellä on omaa kokemusta sooloseksistä, en käy "käden antamisen" alkeita läpi tässä. Kirjoitan sen sijaan Lesbian Sex Biblesta löytyvästä intiimihieronnasta ja tutustumisharjoituksista, jota kirjoittaja Diana Cage itse kuvailee kirjassaan "maisemareitiksi" ja "sormien taiaksi".

Ensin kuitenkin hieman turvaseksistä. Seksitautien saamisen todennäköisyys on luonnollisestikin pienempi silloin kun limakalvojen välistä kosketusta ei ole, tai kumppanit eivät jaa samaa dildoa seksin aikana. Käsin hyväileminen onkin yksi turvallisimmista seksin harrastamisen tavoista. Seksitaudit voivat kuitenkin tarttua käsin hyväilyssäkin, mikäli hyväilevän osapuolen käsissä on haavoja - eli veri-limakalvokontaktin seurauksena. Mikäli olet(te) siis huolissanne seksitaudeista, käyttäkää kertakäyttökäsinettä suojana (lisää tietoa seksitaudeista ja niiltä suojautumisesta aiemmasta naisten välistä turvaseksiä koskevasta postauksesta). Jotta saava osapuoli välttyisi raapimishaavoilta ja epämukavilta tuntemuksilta, on myös hyvä kiinnittää huomiota kynsien kuntoon ja mahdollisiin kynsinauhojen tikkuihin. Pidä siis huoli, ettei kynsissäsi tai sormissasi ole teräviä kulmia tai kohtia. Viilaa kukin kynsi tasaiseksi, mikäli tarvis on. Pese kätesi ennen seksiä myös kynnen aluset huomioiden, mikäli vain mahdollista. Mikäli käsissäsi on kovettumia, käytä säännöllisesti käsivoidetta kovettumien pehmittämiseksi, jotta tuntisit kumppanisi intiimialueiden yksityiskohdat herkemmin. Käyttäkää liukastetta, mikäli tarpeen tai jos ylipäätään haluatte tehostaa kosketuksiin liittyviä tuntemuksia seksin aikana.Tässä harjoituksessa liukuvoide on erityisen hyvödyllinen, koska luonnollista kostumista ei vulvan alueella tapahdu.

Mukailtu "maisemareitti"

Seuraavat "Take the scenic route"-ohjeet löytyvät Cagen Lesbian Sex Biblesta, mutta lisäsin ohjeisiin joitakin pointteja muusta kirjallisuudesta. Felice Newmanin kirjoittamassa The Whole Lesbian Sex Bookissa vastaavasta tutustumisesta käytetään nimitystä "Take a tour"

Olemme erilaisia, eikä ole olemassa "oikeaa" tai "väärää" tapaa harrastaa seksiä, rakastelemisen tavat ovat kiinni teidän keskinäisistä toiveistanne ja tavoitteistanne. Parhaiten näitä tapoja voi oppia kumppanille kysymyksiä esittämällä, kuuntelemalla ja kumppanin reaktioita havainnoimalla.

Yksi mahdollisuus on tutustua kumppanin kehoon käsin, löytää kaikkein herkimmät alueet sen avulla ja kerätä informaatiota siitä mistä hän pitää. Varatkaa tähän harjoitukseen aikaa tunti tai kaksi. Kätevin paikka harjoitukselle on huone, joka on riittävän lämmin. Keskittykää toiseen teistä kerrallaan ja vaihtakaa vuoroa vasta kun toinen on saanut orgasmin (tai silloin kun tahdotte, orgasmia ei ole mikään pakko saada). Käsin tapahtuva seksi voi johtaa penetraatioon eli vaginan stimulointiin mikäli tahdotte. Se on kiinni vain teistä itsestänne. Käyttäkää tässä harjoituksessa kuitenkin pelkkiä käsiä ja sormianne mikäli vain mahdollista. Ihan vain siksi, että jos on joskus tilanne, jossa ette kuukautisten takia harrasta suuseksiä eikä saatavilla ole vibraattoria, tiedätte kuinka kumppani tyydytetään pelkkiä käsiä käyttämällä vaikka joku muu keino olisikin loppupeleissä kumppanin mielestä miellyttävämpi.

Valitkaa teille kummallekin mukava asento mieluiten sängyssä, jossa saavan osapuolen on rento olla. Esim. sellainen, jossa hän makaa selällään ja sinä olet joko hänen jalkojensa välissä tai hänen sivullaan. Taikka niin, että hän on kyljellään ja sinä hänen takanaan. Vaihtoehtoja on todella paljon. Tärkeintä on, että sinun on helppo koskettaa häntä käsin ja jaksat olla kyseisessä asennossa ainakin 20 minuutta tarvittaessa. Saajan silmät voi tarvittaessa peittää huivilla tai vastaavalla, jotta hän pystyy keskittymään pelkkiin tuntoaistimuksiinsa.

Ohjeet antajalle: Kosketa kumppaniasi ja nauti kosketuksen tuomista tuntemuksista. Hänen ihonsa pehmeydestä ja lämmöstä. Älä hosu pimpin alueelle heti. Mitä kiihottuneempi hän on, sitä enemmän hän nauttii siitä, mitä hänelle teet. Hyväile, silitä ja hivele hänen koko kehoaan ensin: niskaa, kaulaa, olkapäitä, käsivarsia, käsivarsien sisäpuolta, rintakehää ja rintoja (rintojen hyväilystä tarkempi postaus täällä) sillä tavalla kuin tiedät kumppanisi niiden hyväilemisestä pitävän. Ja jos et tiedä kuinka voimakkaasta tai herkästä kosketuksesta hän pitää, vaihtele koskettamisen tapaa ja pyydä kertomaan miltä erityyppiset kosketukset hänestä tuntuvat. Koeta kuitenkin välttää voimakasta hierontaa, sillä hieronnan paine saattaa turruttaa ihon. Kevyt hyväily stimuloi hermoja eikä lihaskudosta niin kuin hieronta (lisää tietoa erilaisista koskettamisen tavoista "Koskettamisen eri tavat"-postauksesta).

Kiinnitä huomiota hänen reaktioihinsa, jos hän reagoi kosketukseesi voihkaisuin tai mielihyvän huokaisuin tai sinua kohti painautuen, olet löytänyt herkän kohdan ja stimuloinut sitä hänelle mielihyvää tuottaen. Mikäli hän pyrkii sinusta pois päin, kosketat joko liian kovaa tai väärästä kohdasta. Pyydä häntä myös sanomaan, jos joku kohta tuntuu stimuloitaessa erityisen hyvältä tai epämukavalta.

Kerää siis tietoa siitä, pitääkö kumppanisi kevyestä ja pehmeästä kosketuksesta, vai pitääkö hän sellaista kosketusta liian kutittavana. Entäpä voimakkaammat ja hitaat otteet ja hyväilyt? Pitääkö hän niistä vai ovatko ne liian voimakkaita hänen makuunsa? Suurimmalla osalla meistä on jonkinlainen ensisijainen mieltymys kosketuksen voimakkuuden suhteen. Selvitä minkälainen on sinun mieltymyksesi ja selvitä mikä on kumppanisi mieltymys. Oikea tapa koskettaa on nimittäin yksi hyvän seksin peruspilareista. Ei se, että oletetaan kumppanin pitävän samanlaisesta kosketuksesta kuin josta itse pitää tai josta ex-kumppani piti. Cage kuvaileekin kädet instrumentteina, joilla kumppanin kehon saa tanssimaan ja laulamaan kun niitä käytetään sopivalla tavalla. Itse vertaisin kumppania instrumenttiin, jonka saa soimaan kauniisti kehoa oikealla tavalla soittamalla.

Jatka hyväilemistä vatsan, alavatsan, pepun, reisien ja reisien sisäpintojen hyväilyllä riippuen siitä missä asennossa olette. Etene vulvan alueelle vasta kun kumppanisi on hyvin kiihottunut. Hipaise hänen pimppiään hellästi päältä samalla kun suutelet häntä.

"Sormien taikaa" eli pimpin hyväileminen käsin

Klitoriksen pää, joka on piilossa klitoriksen hupun alla, on vain alle 10 % klitoriksemme koko pinta-alasta. Klitoriksen pää on kuitenkin naisen nautinnon kannalta erittäin tärkeä. Suurin osa naisista tarvitsee klitoriksen pään epäsuoraa tai suoraa stimulointia saavuttaakseen orgasmin. Älä kuitenkaan hyökkää heti klitoriksen pään kimppuun (ellei naisesi nimenomaan pyydä sitä). Mikäli klitoriksen anatomia ei ole sinulle täysin tuttu, lue aiemmat postaukset aiheesta: "Naisen anatomiaa osa 1 - Vulva" ja "Naisen anatomiaa osa 3 - Klitoriksen laaja oppimäärä".

Aloita siis hellällä koko hävyn hipaisulla samalla kun suutelette. Hyväile vulvaa suoraa klitoris- ja vaginakontaktia vältellen. Sivele häpyä ylhäältä alas. Hyväile häpykarvoja (jos hän on sheivattu, silitä paljasta häpykumpua), kiusaa hänen ulompia ja sisempiä häpyhuuliaan erilaisin kosketuksin. Kiinnitä samalla huomiota siihen minkälaisista kosketuksista hän pitää eniten.

Klitoris ja klitoriksen ympärys reagoivat kosketukseen herkemmin, kun nainen on riittävän kiihottunut ja jos vulvakin on kostea. Lämmittele siis naisesi ensin edellä kuvatuin esileikein ja käytä joko sylkeäsi, kumppanisi emättimen nesteitä tai liukuvoidetta tässä vaiheessa intiimihierontaa, jotta saat vulvankin kosteaksi välttäen hankaavia tuntemuksia.

Liukuvoiteen käyttämiseen seuraavat vinkit: käytä ensinnäkin liukastetta, joka soveltuu vulvan ja vaginan stimulointiin. Ei siis esimerkiksi mitään liukastetta, jossa on sokeria tai glyseriiniä, jotka saattaisivat sekoittaa vaginan terveen bakteeriston toiminnan (ks. aiempi liukkarin valintaa koskeva postaus). Silikonipohjainen liukaste on tämän kaltaiseen intiimihierontaan kaikkein paras, koska sitä ei tarvitse lisätä yhtä usein kuin vesipohjaista liukastetta, jolla on taipumus haihtua pidemmän session aikana. Silikonipohjainen liukaste ei kuitenkaan sovi silikonisille dildoille, joten käytä vesipohjaista liukastetta, mikäli aiotte käyttää myös dildoja seksin aikana.

Koska liukkari on usein suoraan purkista tai pullosta tulleena selvästi kylmempää kuin kumppanisi iho on, levitä liukastetta ensin omiin käsiisi. Reilusti, enemmän kuin luulet tarvitsevasi, ja levitä liukuvoide sitten käsilläsi vulvaan kun se on omalla ihollasi lämmennyt sopivammaksi. Cage kehottaa kokeilemaan hellää rystysillä levittämistä, koska auki olevan kämmenen ulkopuolen rystyset nystyineen tuovat mukanaan hiukan erilaisia tuntemuksia pehmeään ja tasaiseen kämmenen sisäpuoleen verrattuna. Lisää liukastetta myös sitä mukaa kun se kuivuu. Vesipohjaista liukastetta saa "jatkettua" vedellä eli liukastetta ei välttämättä tarvitse lisätä, jos lisäät liukasteeseen sylkeä tai vettä esimerkiksi vesipullosta sitä mukaa kun se vaikuttaa kuivuvan.

Kun kumppanisi on jo hyvin kiihottunut esileikkien seurauksena, kosketa klitorista aluksi vain epäsuorasti sormenpäilläsi sen sivuilta. Voit myös hyväillä klitorista aivan sen yläpuolelta. Älä kuitenkaan vedä klitoriksen huppua samalla taakse klitorista peittämästä. Huppu nimittäin suojaa klitoriksen päätä liian voimakkaalta kontaktilta ja jotkut naiset kokevatkin klitoriksen suoran stimuloinnin (niin, että sen huppu on vedetty taakse) liian voimakkaana kun taas jotkut jopa haluavat paljaan klitoriksensa suoraa hyväiltyä. Älä kuitenkaan ainakaan vielä tässä vaiheessa ryntää suoraan kontaktiin vaan keskity tutustumaan kumppanisi vulvaan laajemminkin ja kaikessa rauhassa.

Kokeile pienten, tarkkojen ja hitaiden ympyröiden tekemistä klitoriksen pään ympärillä. joko etu- tai keskisormella. Vain yhdellä sormella, yhtä rytmiä ja yhtä liikettä käyttäen. Kun hän tietää, ettet heti vaihda voimakkuutta tai rytmiä, hänen on helpompi keskittyä nauttimaan tuntemuksistaan.


Keskity, äläkä keskeytä kosketustasi. Kosketa pienin ja hitain liikkein. Keskity tuntemaan hänen klitoriksensa ympärys ja klitoriksen paisuminen kosketuksesi seurauksena. Jos hänen pyöreä klitoriksensa olisi kello, hyväile erityisestii kello kymmenen ja kello kahden kohtaa eli klitoriksen yläosaa sen molemmilta sivuilta ympyrän muotoisen liikkeen aikana. Kun osut kello kahden ja kymmenen kohdalle, hidasta liikettä ja voimista kosketusta hieman. 

Kokeile vaihtaa liikkeen voimakkuutta ja painetta. Jos klitoriksessa on selvä erektio, se on paisunut ja noussut esiin, voit ottaa klitoriksen pään hellästi sormenpäidesi väliin nipistämistä muistuttavalla otteella ja pyörittää sitä hellästi etusormen ja peukalon välissä molemmilta puolilta. Saatat samalla myös tuntea klitoriksen päästä syvemmälle lantioon johtavan klitoriksen varren kovana jänteen kaltaisena rakenteena ja "runkata" vartta hellästi vetämällä, mikäli kumppanisi klitoris ei ole liian herkkä sellaiselle kosketukselle. Voit myös varovasti vetää klitoriksen hupun pois klitoriksen pään edestä, jos klitoriksen pää ei ole sieltä erektion seurauksena paljastunut ja kumppanisi pitää klitoriksen suorasta stimuloinnista. Helpoiten klitoriksen hupun saa "pois tieltä" vetämällä ihoa kämmenellä hiukan ylöspäin klitoriksen yläpuolelta.

Huomaa, että klitoriksen pään koko vaihtelee paljon eri naisten välillä, joten jos klitoriksen pää ei ole silmin nähden paisunut, ei ole syytä huoleen. Pääasia on se, että kumppanisi nauttii kosketuksestasi ja että hän kertoo sinulle, mikäli et kosketa parasta mahdollista kohtaa. Klitoriksen koko ei ole olennaisinta sen kannalta kuinka vaikeaa tai helppoa seksistä nauttiminen on. Se merkitsee eniten kuinka tätä varsin yksilöllistä aluetta kosketetaan. Jatka siis klitoriksen stimulointia sormin sillä tavalla kuin kumppanisi toivoo, esimerkiksi ympyröiden muotoisia liikkeitä tehden siihen asti kun hän saa orgasmin. Jos olet nähnyt hänen masturboivan, käytä tietoa hyväksesi ja matki niitä liikkeitä, joita hän itse tekee sooloseksiä harrastaessaan. Jotkut naiset esimerkiksi hyväilevät itseään V-korjaimen sormillaan muodostaen eli etu- ja keskisormen väliä klitoriksen ja sisempien häpyhuulten molemmilla puolilla liikuttaen. Tällainen kosketus on intensiivinen, se onnistuu yhdellä kädellä ja mahdollistaa edestakaisin alhaalta ylös-liikkeen klitoriksen molemmilta puolilta, stimuloiden samalla myös erittäin tuntoherkkiä sisempiä häpyhuulia.

Joillakin naisilla klitoriksen toinen puoli on herkempi ja nautinnollisempi kosketuksen kannalta kuin toinen. Kiinnitä siis huomiota siihen, onko asialla hänelle merkitystä ja kummalta puolelta hän haluaa klitoristaan hyväiltävän, jos näin on. Kun olet jatkanut epäsuoraa stimulointia jonkin aikaa, kysy, haluaako hän klitoristaan kosketettavan suoraan sen päältä. Jos naisesi haluaa suoran klitoriskontaktin sen päältä, voit edetä siihen. Sormen kosteus on tässä vaiheessa erittäin tärkeä ja voit kostuttaa sormesi joko syljelläsi, liukkarilla tai hänen emättimensä aukosta valuvalla nesteellä. Klitorista voi hyväillä suoraan sen päältä joko poikittaisella sivulta sivulle-liikkeellä tai edestakaisella alhaalta ylös-liikkeellä. Erektiossa olevaa klitorista voi myös "houkutella" aivan sen alta. Tämä tapahtuu niin, että etusormen pää aloittaa koukistavan liikkeen aivan klitoriksen alta, sisempien häpyhuulten liittymäkohdasta ja sormenkoukistusliike suunnataan klitoriksen päähän. Sivellään siis klitoriksen päätä ja sen vartta samalla kutittamista muistuttavalla, mutta voimakkaammalla liikkeellä.

Jatka sitä liikettä, josta kumppanisi nauttii eniten, johdonmukaisesti siihen asti kunnes hän saa orgasmin (jos tavoittelette orgasmia tässä harjoituksessa). Voit voimistaa kontaktia tarvittaessa, mutta älä missään nimessä irrota kättäsi kriittisestä kohdasta tai muuta mitään kun hän on orgasmin partaalla. Keskity lukemaan hänen kehonkieltään ja "kuuntelemaan" mistä hänen kehonsa pitää, äläkä keskity pelkkään tekniikkaan tai monimutkaisiin koreografioihin.Vaihtelu on hyvästä, mutta niin on johdonmukaisuuskin. Monotoninen, minuuttitolkulla jatkuva sama liike turruttaa ja on tylsää saajan kannalta. Näin ollen vaihtelua olisi hyvä olla. Toisekseen vaihtelevuus ei saa olla liian runsasta tai nopeaakaan. Eli jotta kumppani ehtii havaita, mikä juttu ja missä kohtaa kosketus juuri sillä hetkellä kiihottaa häntä lisää, ei liikettä, painetta tai rytmiä saisi vaihtaa myöskään liian nopeasti.

Cagen mukaan 80 % naisista saa orgasmin 15 minuutin sisällä suoran klitorisstimuloinnin aloittamisesta ja 90 % saa sen 20 minuutin kuluessa. Älkää kuitenkaan miettikö kelloa vaan nauttikaa rauhassa erilaisista tuntemuksista sekä tutustumisesta kumppanin kehoon. Seksuaalisessa kanssakäymisessä on erittäin yleistä myös se, että kiihottumisen aste vaihtelee edestakaisin ennen orgasmia voimakkaasta vähemmän voimakkaaseen ja takaisin, koska keho vaan ei pysty ylläpitämään yllä äärimmäisen kiihottumisen tilaa loputtomiin.. "Rakenna" siis kiihottumisen voimakkuus uudelleen mikäli kumppanisi kiihottumisen taso jostain syystä laskee erityisen paljon. Epäsuorasta kontaktista suorempaan kontaktiin edeten.

Huomaa, että klitoris saattaa "piiloutua" ennen orgasmia. Tämä johtuu siitä, että kiihottumisen voimistuessa klitoriksen pää ja sen varsi vetäytyvät häpyliitosta vasten ja klitoriksen asento muuttuu sen myötä. Lisäksi sitä mukaa kun häpyhuulet täyttyvät verestä, klitoriksen pääkin "hukkuu" turvonneiden häpyhuulten väliin. Älä siis huolestu, et välttämättä ole tehnyt yhtään mitään väärin, vaikka vaikuttaisi siltä, että klitoris katosikin jonnekin hetkeksi. 

Muita vinkkejä

Moni suuseksiä koskeva vinkki soveltuu hyvin sormin tai kämmenellä tapahtuvaan hyväilemiseen. Jos siis kaipaat lisää vinkkejä, lue aiheeseen liittyvä cunnilinguspostaus. Mikäli naisesi pitää penetraatiosta, voit lisätä vaginan eli emättimen, erityisesti sen g-pisteen hyväilyn osaksi seksiä. Mikäli g-pisteen sijainti ei ole sinulle ennestään tuttu asia, tämä hetki on erityisen sopiva siihen tutustumiseen (varmista kuitenkin ensin, että sormien työntäminen emättimeen on ok).

G-piste on (kuten aiemmassa anatomiaa koskevassa postauksessa kirjoitin) sienimäinen alue emättimen etuseinämässä noin 3-4 cm emättimen suulta. Se eroaa rakenteeltaan huomattavasti emättimen seinämistä (jotka muistuttavat suun ja poskien sisäpuolta). G-piste on sienimäinen ja "pomppuinen" alue toisin kuin sileät emättimen seinämät. G-pisteen alueen pitkäkestoisen stimuloinnin väitetään olevan edellytys naisen ejakulaatiolle, mutta täyttä varmuutta asiasta ei ymmärtääkseni ole. G-pisteen tai itse asiassa "alueen" (koska kyse ei ole mistään pienestä tietystä pisteestä) hyväileminen saattaa joka tapauksessa aiheuttaa suurta mielihyvää joillekin naisille. Jotkut naiset taasen kokevat alueen stimuloinnin epämukavana asiana. Selvitä siis mistä kumppanisi pitää ja jos hän ei tiedä, kokeilkaa miltä g-pisteen hyväileminen hänestä tuntuu.

Pimpin ja mielellään sinun sormiesikin tulee tässä vaiheessa olla riittävän kosteat. Kostuta sormesi ensin ja työnnä yksi sormi (etu- tai keskisormi) vaginaan hitaasti ensin. Aloita g-pisteen hyväileminen ensin yhdellä sormella ja ota toinen sormi käyttöön, jos emättimessä on tilaa ja jos kumppanisi ei koe yhtä sormea riittävän stimuloivana kokemuksena. Kokeile "tule tänne"-tyyppistä sormien koukistusliikettä g-pisteen alueella emättimen etuseinämässä. Kokeile myös sormien/sormen liikuttamista emättimessä laajemminkin eri puolilta ja eri kohdista. Jotkut naiset pitävät työntöliikkeestä, joka muistuttaa panemista, jotkut aivan muun tyyppisistä tuntemuksista, esimerkiksi emättimen seinämät laajalti huomioivasta hyväilystä. Jotkut pitävät pelkästään täyttymisen tunteesta, jolloin sormia ei välttäättä tarvitse liikuttaa ollenkaan. Kokeile, mikä tuntuu kumppanistasi kaikkein parhaimmalta, jos hän ei ole sitä sinulle jo kertonut ja kysy, mikä tai mitkä tuntuvat hänestä parhaimmalta.

Voit myös halutessasi kokeilla c-kirjainotetta penetraation yhteydessä. Tarkoitan tällä sellaista käden muotoa ja otetta, jossa peukalo ja etusormi (mahdollisesti myös keskisormi) muodostavat c-kirjaimen. Moni nainen kokee erityisen kiihottavana sen jos etusormi (ja keskisormi) hyväilevät emättimen g-pistettä samalla kun peukalo hyväilee klitorista. Koko klitorista on erittäin helppo stimuloida näin molemmilta puolilta, sisältä ja ulkoa samanaikaisesti ja kosketuksen intensiivisyyttä on todella helppo muuttaa "c-kirjainta" litistämällä eli puristusta voimistamalla. Modifioitu versio viittomakielen c-kirjaimesta siis.
Kuva: Pics4learning.com

Penetraatiossa käytettävien sormien määrällä ei periaatteessa ole muuta rajoitusta kuin saatavilla olevien sormien määrä, vaginan koko ja kumppanin mieltymykset. Tavallisesti kaksi sormea riittää hyvin, mutta kolmea, neljääkin voi käyttää. Jotkut saattavat haluta kokeilla fistaustakin (fisting), jota nyrkkinainniksikin kutsutaan. En kuitenkaan listaa fistausvinkkejä tässä, koska kyse lienee suhteellisen harvinaisesta seksin harrastamisen tavasta, josta itsellänikään ei vielä ole kovin paljon tietoa.

Kämmenen ulkosyrjää, eli rystysiä voi myös Cagen mukaan käyttää vulvan hyväilyyn. Kämmenen tulee tällöin olla auki ja rentona (ei siis esim. nyrkissä). Hyväilyn on hyvä olla mahdollisimman laajalle alueella hyväilevää, vulvan koko alueella. Voit kokeille edestakaista välilihasta klitoriksen yli ylettyvää liikettä tai tehdä ympyränmuotoista liikettä klitorista hipaisten.

Älä myöskään unohda eri sormia ja niiden eri mahdollisuuksia. Peukalolla saa tarvittaessa isomman ja ennen kaikkea leveämmän kontaktin, keskisormea on pitkänä sormena helppo käyttää esimerkiksi penetraatioon. Pikkurillillä saa aikaan pinta-alaltaan hyvin pienen ja täsmällisen kontaktin. Minkä tahansa sormen koko pituutta käyttämällä hyväilystä saa pidemmän. Voit myös käyttää molempia käsiä yhtä aikaa, molempia vulvan ja vaginan alueella tai vapaata kättä vaikkapa hänen rintojensa, peppunsa tai vatsansa hyväilyyn, riippuen siitä mistä hän pitää.

Moni nainen voi saada fantastisen orgasmin pelkästä käsin hyväilemisestä. Kaikki eivät. "Art of hand" voi siis olla vain alkupala, jota seuraa esimerkiksi cunnilingus. Käytä tarvittaessa vibraattoria tai dildoa, jos hän tahtoo niin. Voitte myös kokeilla yhteistä masturbointia, mikäli haluatte saada orgasmin osapuilleen samaan aikaan siinä vaiheessa kun olette tutustuneet toistenne "käsityö"mieltymyksiin tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti