keskiviikko 27. elokuuta 2014

Naisen Hehkusta

Ajatus kirjoittamisesta on kytenyt jonkun aikaa. Seksiä ja naissuhteita käsitteleviä suomenkielisiä blogeja ei ole juurikaan tullut vastaan. Varsinkaan kolme- tai nelikymppisten naisten kirjoittamina. Itse taasen koen helpoksi kirjoittaa aiheesta ja mielestäni seksistä ei voi "puhua" liikaa, niin olennainen osa hyvää ja onnellista, "täyttä" elämää seksi parhaimmillaan on.

Oma kokemukseni aiheesta on joidenkin vuosien mittainen. Seksikumppaneiden määrällä mitattuna ei mitenkään huikea, mutta olen kokenut yhden pidemmän parisuhteen, joitakin seurusteluita ja yhden illan jutuiksi jääneitä "hetken huumia" naisten kanssa sen jälkeen kun lähdin elämäni ainoaksi jääneestä pitkästä heterosuhteesta. Näiden viimeisimpien, elämäni parhaiden vuosien aikana olen huomannut, että naisten välisessä seksissä on todella paljon variaatiota, eri naiset pitävät hyvin eri asioista sängyssä. Ja toisaalta senkin, miten vähän naisten välisestä on kirjoitettu mitään asiallista suomeksi. Heteronormatiivisessa yhteiskunnassa seksistä kirjoitetaan ja puhutaan paljon, mutta heterokeskeisesti. Seksioppaat, -pelit ja -leffat on tehty heteroyleisölle. Seksivälineitä myyvissä kivijalkaliikkeissä ja nettikaupoissa kohderyhmänä ovat hetero(pari)t.

Tulen siis kirjoittamaan aiheesta naisten välinen seksi. Asioita sen ihmeemmin sensuroimatta. Välillä varmasti muustakin sen mukaan mitä sattuu olemaan mielen päällä. Kuvia akteista saati yksityiskohtaisia selostuksia seksistä (kiihottamismielessä) tänne ei tule, joten jos eksyit blogiini niiden perässä, hakukoneilla löytynee osuvampaa katseltavaa ja luettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti